Через призначення великого поліцейського чина розгорається скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Через призначення великого поліцейського чина розгорається скандал

Через призначення великого поліцейського чина розгорається скандал

У мережі розгорається скандал у зв'язку з призначенням колишнього радника мера Харкова Геннадія Кернеса Валерія Лютого на посаду глави Головного Управління Нацполіції в Черкаській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Синіцина.
Рубрика "Знайомтеся". Оффлайн версія", - написав він, додавши фото.
На фото зазначається, що Лютий був радником Кернеса саме в той момент, коли в місті намагалися створити "Харківську народну республіку".
На посаді начальника поліції в Кривому Розі Лютий під час парламентських виборів відповідав за забезпечення перемоги нардепа від Опозиційного блоку Олександра Вілкула. Крім того, він не пройшов переатестацію і був рекомендований на пониження в посаді.
Користувачі мережі обурені новим призначенням в Нацполіції.
Тетяна Лейченок: "Чому Черкасам так "везе" на такий гній? Нам свого нікуди дівати".
Олександр Антипець: "Як кажуть: буває, але проходить, тут не пройшло, а піднялося вгору (мабуть перевірений і потрібний кадр)".
Валентин Савчук: "Аваков отримав транш від Гепи..."
Вадим Пироженко: "На манежі весь час ті ж..."



Як повідомляв ONLINE.UA, глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе обурена знущаннями з патрульної поліцейської в Дніпрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?