Через сніг в Тернопільській області чиновники розбилися в ДТП: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Через сніг в Тернопільській області чиновники розбилися в ДТП: з'явилися подробиці і фото

Через сніг в Тернопільській області чиновники розбилися в ДТП: з'явилися подробиці і фото

На дорозі Тернопіль - Кременець у Збаразькому районі Тернопільської області через сніг сталася ДТП, в якій розбився автобус з чиновниками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Тернопільській області.
Відзначається, що водій автомобіля "Opel Vivaro" не впорався з керуванням і з'їхав у кювет біля села Великий Кунинець Збаразького району. У ДТП постраждало 4 людини, які були в авто. Серед них був голова Кременецької РДА Сергій Сімчук і його підлеглі - заступник В'ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров'я райдержадміністрації Ярослав Ковальчук та депутат міської ради Руслан Іванюшко.

Читайте також: Сн ігопад в Україні: з'явилися нові фото, відео та повідомлення про проблеми
Всі четверо з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в реанімаційне відділення Кременецької лікарні. Симчук зараз в комі, його стан оцінюється, як важкий. У іншого постраждалого також закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом лівої ключиці і забій грудної клітини. Після надання допомоги його відпустили за місцем проживання.
"Ще двом травмованим рекомендували пройти подальше обстеження в Тернополі. Однак де вони зараз, правоохоронцям не відомо, а рідні відмовляються повідомляти. Слідчі перевіряють всі медустанови області і шукають учасників ДТП", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні сильний снігопад став причиною безлічі ДТП, затримок у русі потягів і знеструмлення сотень населених пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?