Черговий казус: під час підготовки ЧС-2018 в Росії будівельники замурували жінку у власному будинку
Категорія
Світ
Дата публікації

Черговий казус: під час підготовки ЧС-2018 в Росії будівельники замурували жінку у власному будинку

Черговий казус: під час підготовки ЧС-2018 в Росії будівельники замурували жінку у власному будинку
Джерело:  online.ua

У російському Нижньому Новгороді відбувся черговий казус з підготовкою міста до чемпіонату світу з футболу, який в 2018 році буде проходити в РФ. На цей раз будівельники, коли латали асфальт в місті, замурували вхід в житловий будинок, в результаті чого його господиня не може вийти на вулицю вже кілька днів.

Про курйозну ситуацію з підготовкою ЧС-2018 повідомили російські ЗМІ, передає ONLINE.UA.

"До чого дійшов маразм в цьому році, що людей в їхній оселі замуровують, заради того, щоб отримати гроші, але все швидко зробити. Ні б нормально, дійсно, було б зроблено. Але зроблено дуже погано",- коментує ситуацію господар будинку, в якому замурували його дружину будівельники.

Будинок, який замурували будівельники пад час підготовки ЧС-2018 у Нижньому Новгороді

Він вже звернувся до адміністрації Нижнього Новгорода зі скаргою. Чиновники пообіцяли в найкоротші терміни виправити промах будівельників. А поки чоловік не може потрапити в будинок, а його дружина - не може вийти на вулицю. Подружжя спілкується по телевону, а продукти замурованій жінці чоловік передає через паркан.

РосЗМІ відзначили, що причиною чергового казусу при підготовці Нижнього Новгорода до ЧС-2018 став поспіх будівельників, які настільки поспішали, що не помітили як підняли рівень асфальту вище порога житлового будинку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія в черговий раз зганьбилася в ході підготовки до ЧС-2018, допустивши грубу помилку в рекламі спортивного заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?