Черговий російський пропагандист намагався "прорватися" в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Черговий російський пропагандист намагався "прорватися" в Україну

Черговий російський пропагандист намагався "прорватися" в Україну
Джерело:  24 канал

Черговий кремлівський пропагандист намагався в'їхати в Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За журналістськими даними, представник телеканалу "НТВ" Олексій Чеботарьов напередодні планував відвідати Україну. Втім, його не пропустили через кордон. Прикордонники не змогли отримати чітку інформацію про мету прибуття Чеботарьова з РФ.

Слід зазначити, що протягом останнього тижня відбулося одразу кілька інцидентів, пов'язаних з російськими пропагандистами та їхнім перетином українського кордону.

Так, 13 грудня не пустили журналіста "НТВ" Сергія Савіна. Він прилетів до аеропорту "Бориспіль", але був вимушений вертатися. Чоловік планував висвітлювати розслідування вбивства Павла Шеремета, газові переговори та обмін полоненими. Ця особа перебуває у базі "Миротворця" та неодноразово відвідувала ОРДЛО.

Наступного дня, 14 грудня, Україну намагалася відвідати "НТВшниця" Олександра Тонкіх. Вона отримала заборону на в'їзд на наступні 3 роки через незаконне потрапляння до Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Києві побувала знімальна група телеканалу "Звєзда", яким володіє Міноборони РФ. Пропагандисти потрапили на українську територію, приховавши свої наміри та фірмові ознаки каналу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?