Червоний Хрест взагалі нічого не робить у Маріуполі — радник мера Андрющенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Червоний Хрест взагалі нічого не робить у Маріуполі — радник мера Андрющенко

Червоний Хрест взагалі нічого не робить у Маріуполі — радник мера Андрющенко
Джерело:  online.ua

Уже понад рік місто-герой Маріуполь знаходиться під російською окупацією. Радник мера Петро Андрющенко розповів про ситуацію в місті, а також розкритикував Червоний Хрест, який наразі жодним чином не намагається допомогти місцевим мешканцям.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Андрющенко розкритикував Червоний Хрест через бездіяльність та допомогу армії РФ

За словами Андрющенка, жодна із впливових та авторитетних міжнародних організацій наразі не має доступу ні до самого Маріуполя, ні до окупантів.

Єдиний нюанс, наскільки нам відомо, туди може ввійти міжнародний Червоний Хрест, але ми маємо низку резонансних скандалів. Є також наші українські організації, які моніторять роботу Червоного Хреста — так він примудряється у Росії працювати фондом, який безпосередньо донатить військовим на лінії фронту. Тому Червоний Хрест має доступ до Маріуполя, але він нічого не робить. У нього якісь свої "цікаві" завдання та "цікаві" способи їхньої реалізації.

Петро Андрющенко звертає увагу на те, що єдина "організація", яка може вплинути на ситуацію в Маріуполі — це Збройні Сили України, а також НАТО.

Радник мера не обіцяє швидкого відновлення міста після деокупації, однак обіцяє, що воно розпочнеться одразу після того, як наші воїни виженуть окупантів.

Що відомо про ситуацію у Маріуполі

Як стверджує Петро Андрющенко, смертність у місті протягом року війни та окупації зросла у 7-8 разів.

Більшість місцевих мешканців знаходяться на стадії виживання.

Згідно з його даними, останні 2 місяці росіяни блокували виплати зарплатні для маріупольців.

Окупанти навіть наймізерніші покращення намагаються видати за якісь масштабні "досягнення".

Тобто росіяни усіляко ігнорують той факт, що вони власноруч знищили Маріуполь та перетворили життя містян на суцільне в пекло, в якому вкрай важко вижити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?