У ГУР заявили про відсутність доказів щодо візиту Путіна до окупованого Маріуполя
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР заявили про відсутність доказів щодо візиту Путіна до окупованого Маріуполя

У ГУР заявили про відсутність доказів щодо візиту Путіна до окупованого Маріуполя
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, в української розвідки не має реальних свідчень щодо візиту кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна до окупованого Маріуполя.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Чи справді Путін приїздив до Маріуполя 

У нас немає жодних доказів тому, що ця людина була Володимиром Путіним. Чоловік, схожий на Володимира Путіна, справді зафіксований на цих кадрах. Зараз точаться дискусії в експертному середовищі, чи живий сам Путін. Але якщо живий, то ми бачимо зазвичай зустрічі Путіна за довгим столом на відстані від живих людей, у нього тремтить одна рука та багато інших уже характерних ознак, які добре характеризують Путіна, - пояснив Юсов.

Представник ГУР зазначив, що серед характерних ознак відсутні традиційні прогулянки окупованим містом та спілкування із місцевими жителями.

Тобто, це хороша режисура. І зрозуміло, що російська пропаганда вміє робити різні постановочні сеанси, - підкреслив Юсов.

Що відомо про мету візиту Путіна до Маріуполя

За словами координатора зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки при Білому домі Джона Кірбі, під час візиту до окупованого Маріуполя Путін на власні очі міг побачити, наскільки погані справи в російської армії в Україні.

Кірбі зазначив, що ймовірний візит кремлівського диктатора до Маріуполя не мав великого значення, оскільки місто перебуває далеко від лінії фронту.

Однак, за словами представника Білого дому, візит до Маріуполя був зруйним для Путіна, як привід напередодні візиту голови КНР Сі Цзіньпіна показати, що він все ще керує окупаційною армією в Україні і його військові продовжують захоплювати території.

Немає жодних сумнівів у тому, що він міг би сам побачити - чи ми сподіваємося, що він сам побачить, - наскільки погано йдуть справи у його військових там, де насправді йдуть бойові дії, - наголосив Кірбі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?