Чи буде в Україні відкрита філія «Эхо Москвы»: Нацрада дала відповідь
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи буде в Україні відкрита філія «Эхо Москвы»: Нацрада дала відповідь

Чи буде в Україні відкрита філія «Эхо Москвы»: Нацрада дала відповідь
Джерело:  online.ua

Намір російської радіостанції «Эхо Москвы» відкрити філію у Києві спричинив великий резонанс в українських політичних колах та блогосфері. Адже в цьому випадку йдеться про ЗМІ, яке, поруч з ліберальними політиками, залюбки надає свій ефір кремлівським пропагандистам та навіть представникам бойовиків ДНР-ЛНР. Однак, схоже, що плани Олексія Венедиктова відкрити радіо у Києві будуть скасовані.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Нацради з питань телебачення та радіомовлення Сергія Костинського, «Эхо Москвы» не отримає державної ліцензії.

«Навіть не знаю, куди пану Венедиктову потрібно буде прийти, щоб отримати право на створення філії «Эхо Москвы» в Україні. Двері Нацради для нього і його «любих друзів» точно будуть зачинені», – зазначив він.

Раніше, як повідомляли українські ЗМІ, головний редактор російської радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов заявив, що у Києві може з’явитися бюро радіостанції. Але тільки за умови, якщо в Україні «буде переглянутий» закон про мовні квоти.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому представники кількох організацій націоналістичного спрямування пікетували Нацраду, висунувши вимогу щодо скасування ліцензії у телеканала NewsOne.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?