Націоналісти пікетують Нацраду, висунувши вимогу щодо NewsOne
Категорія
Україна
Дата публікації

Націоналісти пікетують Нацраду, висунувши вимогу щодо NewsOne

Націоналісти пікетують Нацраду, висунувши вимогу щодо NewsOne
Джерело:  online.ua

Активісти націоналістичних організацій С14 та «Національний корпус» пікетують будівлю Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення. У акції приймають участь близько 100 чоловік. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з соціальних мереж.

Вимогою протестувальників є відкликання у телеканалу NewsOne ліцензії на мовлення. Ще до початку акції під будівлю Нацради прибули декілька десятків поліцейських у спецамуніції. На місці працює поліція діалогу.

Учасники пікету пояснюють свою вимогу тим, що телеканал NewsOne став рупором проросійської пропаганди. Сьогодні об 11:00 у Нацраді почалося засідання з приводу обмежувальних заходів для NewsOne в зв’язку з телемостом, який планувалось провести з кремлівськими пропагандистами. Напередодні представники телеканалу заявили, що відмовляються від проведення телемосту через погрози націоналістів.

У свою чергу, член Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим’юк вчора розповіла, що позбавити ліцензію телеканал можна лише за фактом порушення – тобто, теоретично це можна зробити тільки тоді, коли цей телеміст вже відбувся.

Нагадаємо, що вчора на телеканалі NewsOne пояснили, що скандальний телеміст планувався не заради пропаганди, а для того, щоб провести «чесну розмову звичайних людей, чиї сім’ї розділені».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?