NewsOne вже скасовує скандальний телеміст з пропагандистами Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

NewsOne вже скасовує скандальний телеміст з пропагандистами Путіна

NewsOne вже скасовує скандальний телеміст з пропагандистами Путіна
Джерело:  online.ua

Керівництво телеканалу NewsOne заявило про скасування телемарафону «Треба поговорити» з каналом «Россия-24». Інформація про це розміщена на сайті NewsOne, повідомляє ONLINE.UA.

Як зазначається у заяві телеканалу, причиною скасування запланованого ефіру стали «акції протесту, а з учорашнього вечора – і прямі погрози фізичної розправи стосовно журналістів і їх близьких».

Телеканал NewsOne, який належить оточенню Віктора Медведчука, вчора анонсував проведення телемосту з журналістами «Россия-24» – Дмитром Кісельовим та іншими російськими пропагандистами. Новина про це спричинила хвилю обурення в соціальних мережах та серед багатьох українських політиків.

На думку деяких політичних експертів, телеміст з РФ є першою спробою повернути російську пропаганду на екрани українських телеглядачів.

«Це широкомасштабна операція з дискредитації української держави перед виборами. Тому що держава, яка не здатна відреагувати на ворожу пропаганду під час війни в своїх ЗМІ, показує свою недієздатність. Телеміст з РФ влаштовується, щоб додати відсотків Медведчуку, щоб змусити легковірних людей забути про винуватців загибелі тисяч українців, про російську окупацію Криму і Донбасу. Щоб підірвати волю до опору зсередини і примусити здатися», – пише журналіст Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що сьогодні секретар РНБО виступив з гучною заявою з приводу майбутньої трансляції телемосту NewsOne.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?