"Припиніть істерику": секретар РНБО виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

"Припиніть істерику": секретар РНБО виступив з гучною заявою

"Припиніть істерику": секретар РНБО виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк повідомив, що на даний момент відомство напрацьовує рішення щодо планів російських пропагандистів провести "телеміст" "Потрібно поговорити". Окрім того, він закликав політиків припинити істерику.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

 "Прошу припинити істерику. Особливо тих, хто за останні роки з позиції президента сприяв підсиленню позиції кума Путіна Медведчука в Україні. Ми як сильна країна маємо реагувати впевнено, без зайвих емоцій та паніки. Бо саме на це і розрахунок. Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями", - пише секретар РНБО.

 За словами Данилюка, Медведчук робить це не як хоббі, а будівництво незаконних "мостів" вже стає спеціалізацією Росії.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Об’єднані націоналісти дали добу президенту України Володимиру Зеленському на те, щоб він "адекватно відреагував" на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу "Росія24" та пропагандистами з телеканалу Newsone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?