Чи буде зустріч з Путіним - Зеленський нарешті відповів
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи буде зустріч з Путіним - Зеленський нарешті відповів

Чи буде зустріч з Путіним - Зеленський нарешті відповів
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський 22 січня зізнався, що не виключає зустрічі з очільником Кремля Володимиром Путіним в Ізраїлі, щоб обговорити обмін полоненими. Про це глава держави розповів під час спілкування з журналістами у Давосі, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Про ймовірність цієї зустрічі – може бути, оскільки є питання про обмін полоненими, питання українців, кримських татар на території Росії. Буде можливість, обговоримо це", - заявив президент України.

Варто звернути увагу на те, що 22 cічня помічник президента РФ Юрій Ушаков розказав, що Володимир Зеленський просив про зустріч із Володимиром Путіним під час візиту до Ізраїлю. Журналісти поцікавилися, чи довелося Кремлю відмовити у зустрічі із Зеленським.

"Ніхто нікому не відмовляв, просто від багатьох держав надходять пропозиції про зустрічі, з урахуванням графіка ці зустрічі, принаймні тривалі, не можливі", - відповів Ушаков.

Варто зазначити, що офіційним приводом візиту до Ізраїлю для Володимира Путіна є участь в Міжнародному форумі пам'яті Голокосту і відкриття пам'ятника жертвам блокади Ленінграда. Однак від нього чекають не тільки цього: найбільше Ізраїль розраховує на повернення 26-річної ізраїльтянки Наами Іссахар, засудженої в Росії на 7,5 роки колонії за зберігання і контрабанду наркотиків, і конструктивну розмову про Сирію.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, українська влада хоче терміново зв’язатися з партнерами з "нормандського формату" у зв’язку з посиленням обстрілів на Донбасі та невиконанням бойовиками Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?