Чи готові росіяни до "втрати" Криму — Кремль готує таємне соцопитування
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи готові росіяни до "втрати" Криму — Кремль готує таємне соцопитування

Чи готові росіяни до "втрати" Криму — Кремль готує таємне соцопитування
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна готує таємне соціологічне опитування з метою вивчення суспільної думки щодо можливої "втрати" контролю над окупованим Кримом після успішного наступу Збройних сил України.

Джерело:  "Центр національного спротиву"

Путін хоче з'ясувати, чи готова РФ до втрати Криму

Російські державні організації, що "вивчають" суспільну думку в РФ, отримали термінове завдання на проведення опитування щодо повернення Криму під контроль України, - йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що одним з головних пунктів опитування є запитання: "Чи готові громадяни РФ воювати з Україною в разі втрати контролю над Кримом?"

Окрім того, наголошується, що опитування мають намір провести на тлі потужного вибуху на Кримському мосту. Неважко здогадатися, що ця подія та останні успіхи українських військових підірвали ілюзію про "мир і стабільність" на півострові.

Ба більше, вказано, що команда Путіна стурбована спротивом підпілля у Криму та незадоволення населенням мобілізації.

Результати соцопитування повинні бути готові у середині жовтня, однак наразі складно сказати, чи офіційна Москва зважиться їх оприлюднити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?