Помста буде: лише за добу українці зібрали 352 млн грн для ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Помста буде: лише за добу українці зібрали 352 млн грн для ЗСУ

Помста буде: лише за добу українці зібрали 352 млн грн для ЗСУ
Джерело:  online.ua

Лише протягом доби українські громадяни задонатили 352 мільйони гривень у фонд Сергія Притули на допомогу Збройним силам України у війні проти Російської Федерації. Стимулом для українців став ще один моторошний день в історії нашої країни, 10 жовтня 2022 року, коли армія РФ влаштувала масований обстріл найбільших українських міст.

Джерело: Твіттер-сторінка Сергія Притули

Українці зібрали 352 млн грн для ЗСУ протягом доби

352 000 000 гривень за добу! Фантастичні українці показують фантастичні результати збору на помсту! І помста буде! Буде бавовна! Щира дяка усім, хто долучився! Працюємо далі, - наголосив Сергій Притула.

Він також опублікував спільне фото з українським активістом та громадським діячем Сергієм Стерненко.

Як уже згадувалося раніше, на тлі посилення ракетного терору Росії проти України в останні дні фонд Притули оголосив збір коштів на дрони-камікадзе.

Враховуючи те, що натхенні гнівом українці перевершили сподівання волонтерів, Притула офіційно підтвердив, що будуть закуплені не лише дрони.

Нагадаєхмо також, що за 600 мільйонів гривень, які зібрали українці на безпілотники, фонд Сергія Притули купив супутник і доступ до бази даних супутникових знімків для української армії, оскільки турецька компанія погодилася передати Україні дрони безкоштовно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?