Чи існує людина, яка може зупинити Путіна — відповідь бійців Легіону "Свобода Росії"
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи існує людина, яка може зупинити Путіна — відповідь бійців Легіону "Свобода Росії"

Чи існує людина, яка може зупинити Путіна — відповідь бійців Легіону "Свобода Росії"
Джерело:  online.ua

Бійці Легіону "Свобода Росії" розповіли, що вони думають про російську опозицію, чим вона повинна займатися та кого не можна допустити до влади в РФ.

Джерело: ютуб-канал online.ua

До влади у РФ повинен прийти ліберал

Стрілець 1-ої ШМР 1-ої МБ ЛСР з позивним Апостол каже, що найголовнішою проблемою РФ є те, що багато поганих людей, а саме злочинців, мають великі силові апарати.

Питання в тому, щоб не допустити, щоб якийсь там Золотов або Кадиров, або той же самий Пригожин, тобто максимально реакціоністські сили, саме фашистського плану, щоб вони не прийшли до влади. Наше завдання — привести до влади людину вільну, бажано ліберальних цінностей. І під ліберальними цінностями я маю на увазі любов до людей, я маю на увазі гуманізм у підходах до політики і, звісно, цінність людського життя на чолі цієї політики безпосередньо.

На думку головного сержанта 1-ої ШМР 1-ої МБ ЛСР Гаріка, російська опозиція зараз займається не тим.

Тобто вони ведуть там якісь діалоги, про щось незрозуміле, хоча потрібно просто, не знаю, підтримати той самий Легіон. Вони кажуть, що його не існує. Яка опозиція? Чим вони займаються взагалі?

Він зазначає, що реальна опозиція може бути лише у співпраці з Легіоном.

Якби вони хотіли щось робити, якісь рішучі кроки, то так, а виходить, мабуть, що все влаштовує. Вони сидять там, по закордонах. Просто заробляють, мабуть, гроші. Мені так здається. Зараз реально якась протидія, якась реальна опозиція, це тільки ось разом із нами може бути. А знімати ролики кожен день там на ютюбі, ну яка це опозиція, що це? Нічого це не змінить взагалі.

Заступник командира ЛСР з військово-громадського співробітництва Цезар підкреслює, що бути в опозиції — це означає боротися, чого росіяни не роблять.

Ми всього лише бачимо деякі групи візіонерів, які зустрічаються, то у Вільнюсі, то в Парижі, то в Берліні і обговорюють, як їм облаштувати Росію, вважаючи, що влада сама, як яблуко стигле впаде їм до рук.

На думку Апостола, у РФ є величезна кількість людей, які добре розуміють, що все, що відбувається, неправильно.

Дам сміливу оцінку — більше половини суспільства, але політична воля відсутня. В принципі, якщо ми зі свого боку правильно проведемо роботу, якщо ми зі свого боку правильно донесемо меседжі, чіткі меседжі, то я думаю, що ми зможемо зібрати і консолідувати навколо себе людей.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?