Чи кидаєш ти бичок повз урни, не залежить від політики і сина Порошенка - письменник
Категорія
Культура
Дата публікації

Чи кидаєш ти бичок повз урни, не залежить від політики і сина Порошенка - письменник

Чи кидаєш ти бичок повз урни, не залежить від політики і сина Порошенка - письменник
Джерело:  online.ua

Український письменник і блогер Павло "Паштет" Белянський вважає, що перш за все українцям слід бути громадянами, незалежно від політики.
Про це письменник розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, успіх країни залежить, в першу чергу, від відсотка активних громадян.
"Вважаю: потрібно бути громадянином і виховувати громадян. Подивися на сусіда праворуч і з ним поговори. І обов'язково зроби так, щоб твоя дитина була громадянином! І поступово відсоток активних людей буде збільшуватися, хоча це, звичайно, відбуватиметься довго. Але що зробити: радянська держава десятки років вибивала критично мислячих людей, і це довгий процес - виростити людей, які можуть дивитися на проблему з декількох сторін, хоча б з двох", - сказав Белянський.

Читайте також: С ин Порошенка пішов воювати: волонтер написав смішне оповідання
"Отже, готового рецепту у мене немає, взагалі не хочу розписуватися за народ, але я чітко розумію: є люди, які не кидають "бички" повз урни та дітей своїх цьому вчать. А є такі: "Пішли швидше, не заважай татові, татові потрібен футбол і пиво!" А кидаєш ти "бичок" повз урну чи не кидаєш - це не залежить від зовнішньої політики, ціни на газ і того факту, чи поїхав син Порошенка воювати", - додав він.


Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У ветеранів АТО загиблі товариші стоять як янголи за плечима - письменник Павло Белянськиий

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?