Чи міг Путін зухвало вбити Пригожина — відповідь журналіста
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи міг Путін зухвало вбити Пригожина — відповідь журналіста

Чи міг Путін зухвало вбити Пригожина — відповідь журналіста
Джерело:  online.ua

На думку журналіста Майкла Накі, кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін міг у всіх на очах організувати зухвалу аварію бізнес-джету ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Джерело: Twitter Майкла Накі

Що відомо про ймовірну причетність Путіна до падіння літака Пригожина 

Накі зазначив, що в Росії дуже популярна стратегія під назвою "многоходовочка", у якій кожна подія супроводжується купою найнеймовірніших версій, які припускають, що все – не те, чим здається.

На мій погляд, все завжди саме так, як здається. Пам'ятаєте, коли дрони прилетіли в Кремль? Скільки там було всіляких гіпотез, що, мовляв, це справа рук ФСБ. Жодна не підтвердилася, і, думаю, що зараз всім очевидно, що це були українські дрони. Пам'ятаєте заколот Пригожина? Який тільки ледачий не назвав інсценуванням. Правда, ніхто не міг пояснити, в чому мета цього інсценування. Думаю, що зараз мало людей, які все ще вважають, що це було інсценування, - зазначає журналіст.

Він стверджує, що та ж ситуація і тут.

Я не можу на 100% стверджувати, що Пригожин точно мертвий, і що немає якихось хитрих планів. Але я більш ніж впевнений, що все саме так, як виглядає. Путін демонстративно вбив Пригожина, причому способом, який не залишає місця фантазії на тему випадковості або дій ЗСУ, - підкреслив журналіст.

Що відомо про ймовірну загибель Пригожина 

Слідком РФ відкрив кримінальну справу по факту падіння літака Пригожина за статтею "нарушение правил безопасности движения и эксплуатации воздушного транспорта".

Все більше росЗМІ з посиланням на джерела пишуть, що Пригожин, Уткін та інші командири групи Вагнера нібито все ж таки були на борту літака, що розбився. Також повідомляється, що ніхто не може додзвонитися до Пригожина.

Повідомляється, що авіакатастрофа сталася поряд із військовим аеродромом Хотілово, який використовується наближеними Путіна для поїздок до резиденції Валдай.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?