У Росії заявляють про теракт через падіння літака Пригожина
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заявляють про теракт через падіння літака Пригожина

У Росії заявляють про теракт через падіння літака Пригожина
Джерело:  online.ua

За інформацією російських ЗМІ та Telegram-каналів, наразі російські правоохоронці перевіряють версію теракту у зв'язку із падінням бізнес-джету ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина у Тверській області. 

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про версії падіння літака Пригожина

За інформацією Telegram-каналу Mash, наразі російські спецслужби відпрацьовують версію теракту.

Повідомляється, що перед катастрофою літака очевидці чули дві сильні хлопки. Потім біля судна відвалилися крило та стабілізатор, які впали неподалік занедбаної ферми у селі Куженкіне.

МНС РФ повідомляє, що під час падіння літака у Тверській області загинули 10 осіб.

Бізнес-джет Embraer Legacy виконував рейс Москва-Санкт - Петербург. На борту перебували 10 осіб, з них три члени екіпажу. За попередньою інформацією, всі, хто знаходився на борту загинули.

За інформацією Telegram-каналу "вагнерівців", другий літак, що належить Євгену Пригожину Embraer ERJ-135BJ "Legacy 650" зараз курсує над Москвою та тільки но сів у підмосковному аеропорту "Остаф'єво". .

Джерело видання Readovka не підтверджує смерть Євгена Пригожина внаслідок аварії літака, його доля невідома.

Зазначається, що повідомлення про смерть Пригожина наразі передчасні. Пишуть, що Пригожин міг бути на іншому літаку. Раніше для конспірації бізнесмен регулярно всіх заплутував. Як зазначає джерело, Пригожин нібито реєструвався на один борт, а у цей час сідав на інший літак.

Що відомо про переміщення Пригожина 

За інформацією спеціального кореспондента BBC News Russian Андрія Захарова, Євген Пригожин сьогодні дійсно вилетів у Росію з Африки, на борту з ним був увесь командний склад ПВК "Вагнера".

Це буде диво, якщо він на іншому літаку, - зазначив журналіст із посиланням на власних співрозмовників.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?