Чи назріває розкол у партії Зеленського - у Слузі народу прокоментували гучний скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи назріває розкол у партії Зеленського - у Слузі народу прокоментували гучний скандал

Чи назріває розкол у партії Зеленського - у Слузі народу прокоментували гучний скандал

Народний обранець від "Слуги народу" Олександр Качура прокоментував резонансний скандал, який сколихнув політичну силу глави держави Володимира Зеленського. Депутат наголошує, що чутки про розкол партії чи "повстання" нардепів не відповідають дійсності. За його словами, фракція лишається пропрезидентською, а конфліктів, які б стосувалися програми партії, наразі немає, а дискусії ведуться лише щодо окремих питань. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Качура ствердужє, що немає жодного конфлікту між його колегами з фракції та очільником ОПУ Андрієм Єрмаком. Нардеп звернув увагу на те, що частина депутатів різко відреагували на документ щодо змін у процесі мінських перегорів лише тому, що дізналися про нього раніше, ніж відбулася зустріч із Єрмаком.

"Злили в інтернет на кілька днів раніше запланованої зустрічі. Це викликало шквал емоцій з боку окремих наших народних депутатів через те, що це стало для них несподіванкою. Тому і склалася ситуація, що звернення опублікували. Потім, коли ми зустрілися з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком, – я був у числі депутатів, які були присутні, десь 15 депутатів було, – він пояснив логіку усього документа. Він розповів свою стратегію: що за чим буде відбуватися, зради там немає, що ніхто за стіл переговорів не буде садити терористичні організації", - розповідає Качура.

За словами народного обранця, бойовиків мають намір усунути від цього процесу і замінити нормальними українськими громадянами як на підконтрольній, так і на непідконтрольній території, які користуються повагою.

"І Росія, як раніше лишається стороною переговорів. Багато хто з тих депутатів, які критично ставилися до цього, потім сказали, що підтримують. Можливо ще хтось при своїй думці залишився, але діалог відбувся... А проблеми розколу на групи немає", - стверджує Качура.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нардепка із фракції "Слуга народу"Єлизавета Ясько звернулася до українського лідера Володимира Зеленського  та закликала команду президента не підписувати документ про створення консультативної ради з представниками ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?