Чи розпочався уже контрнаступ ЗСУ — пояснення Данілова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи розпочався уже контрнаступ ЗСУ — пояснення Данілова

Чи розпочався уже контрнаступ ЗСУ — пояснення Данілова
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов спростував чутки та заяви про те, що контрнаступ української армії з метою звільнення усіх захоплених РФ територій вже почався. Однак він додав, що станом на сьогодні Збройні сили України нарешті готові атакувати ворога.

Джерело:  BBC

Данілов розвіяв чутки про початок контрнаступу ЗСУ

За словами секретаря РНБО, "знищення російських центрів управління та російської військової техніки" не є початком контрнаступу наших Збройних сил, адже це все відбувалося протягом усього періоду війну, а не почалося нещодавно.

Журналісти поцікавилися, чи готова наразі армія України до наступу.

Ми завжди готові. Так само як ми були готові захищати нашу країну в будь-який час. Данілов додав, що контрнаступ може статися "завтра, післязавтра чи через тиждень, - відповів він.

Олексій Данілов вкотре повторив, що не збирається розкривати дату початку контрнаступу або інших важливих подій, які запланувало військове керівництво країни

Було б дивно, якби я називав дати початку тих чи інших подій. Цього не можна робити.... Перед нами стоїть дуже відповідальне завдання перед нашою країною. І ми розуміємо, що не маємо права на помилку... Ми повинні розуміти, що той історичний шанс, який дається нам - Богом - нашій країні, ми не можемо втратити, щоб ми дійсно могли стати незалежною, великою європейською країною, - наголосив секретар РНБО.

Данілов попередив про подальші плани Вагнера

За словами Олексія Данілова, бойовики ПВК "Вагнера" після відходу з Бахмута все одно продовжать воювати проти українських військ.

Він підтвердив представника ЗМІ, що найманці Пригожина дійсно виходять з міста-фортеці.

Журналісти поцікавилися у секретаря РНБО, чи насправді розпочався процес виведення "вагнерівців" із Бахмута.

Так, це відбувається. Але це не означає, що вони перестануть воювати з нами. Вони збираються більше зосередитися на інших фронтах... вони перегруповуються в інших трьох точках, — повідомив Олексій Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?