Чи ухвалив уже Путін рішення про повторний наступ на Україну з Білорусі — пояснення військового експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи ухвалив уже Путін рішення про повторний наступ на Україну з Білорусі — пояснення військового експерта

Чи ухвалив уже Путін рішення про повторний наступ на Україну з Білорусі — пояснення військового експерта
Джерело:  online.ua

За словами військового експерта Сергія Кузана, наразі ризик повторного вторгнення армії РФ з території Білорусі залишається вкрай низьким. Ба більше, сам російський диктатор Володимир Путін досі не ухвалив конкретного рішення з цього приводу, адже також усвідомлює безперспективність та марність цієї спроби.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Росія поки не готова до нового наступу на Україну з території Білорусі

Сергій Кузан звертає увагу на те, що Росія досі не сформувала жодного ударного формування на території РБ, яке могло б дійсно загрожувати Києву чи півночі України.

Постійно відбуваються ці інформаційні вкиди з боку РФ. До речі, на території Білорусі прифронтові райони закриті для вільного пересування — таким чином росіяни намагаються якось захистити себе від витоку інформації. Насправді ж, це даремні заходи, оскільки наша розвідка дуже добре знає, що відбувається у прифронтових районах. Але ми розуміємо також, що росіяни плекають надію, що знову зможуть використати РБ, як вони використовують окуповані території "ЛДНР", тобто як таку велику "сіру зону", з якої можна вчиняти незаконні дії, — підкреслює радник Міноборони України.

Військовий експерт зазначає, що Кремль справді досі не втрачає надію, що зможе накопичити вдосталь техніки та ресурсів і знову почне розглядати північний напрямок, як один із можливих для повторного наступу на Київ.

Але поки рішення не прийнято у самому Кремлі. Зрозуміло, що це є безперспективна затія з їхнього боку, адже наш кордон дуже серйозно укріплений, там збудовані усі необхідні фортифікаційні споруди, виставлені уже мінні загорожувальні засоби, тому станом на зараз боятися нічого. Але наші військові готуються до найгіршого розвитку подій, тому ми готові, якщо росіяни вдадуться до такого нелогічного, з військової точки зору, кроку — підсумовує Сергій Кузан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?