Чи виведе Порошенко людей на вулиці - прогноз аналітика
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи виведе Порошенко людей на вулиці - прогноз аналітика

Чи виведе Порошенко людей на вулиці - прогноз аналітика
Джерело:  online.ua

Український журналіст та аналітик Іван Верстюк вважає, що чинний український глава Петро Порошенко довго "жив у теплій ванні", яка почалася ще у 2014 році. У нього було відчуття, що він рятівник нації. Однак коли соціологія почала показувати, що він не на першому місці, він почав потрохи виходити з цієї "теплої ванни", передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку журналіста, судячи з промови після оприлюднення даних екзит-полу, у ньому ще живуть політичні амбіції. У нього в голові зараз крутяться різні варіанти – прем’єр-міністра, лідера опозиції, лідера майбутньої парламентської коаліції. Він все ще хоче відігравати велику роль.

"Порошенко проведе ночі зі своїм штабом і вони зважать протестні настрої у суспільстві. Зараз, згідно аналітики, 25% готові виходити на вулиці, якщо вони відчують, що країна йде не в тому напрямку. Це приблизно співпадає з рівнем електорату Порошенка. 73% Зеленського – це дуже багато і протесний електорат Порошенка потрохи згасне в своїх оптимістичних очікуваннях", - пояснює аналітик.

Як повідомляв ONLINE.UA, проти чинного президента України Петра Порошенко подали позов до Верховного суду.  Вказано, що позивається суддя Окружного адміністративного суду Києва – того самого, який скасував націоналізацію "Приватбанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?