Чи вплинуть дебати на рейтинги Порошенко та Зеленського - прогноз експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи вплинуть дебати на рейтинги Порошенко та Зеленського - прогноз експерта

Чи вплинуть дебати на рейтинги Порошенко та Зеленського - прогноз експерта
Джерело:  24 канал

Політичний експерт Андрій Вігірінський вважає, що дебати Зеленського і Порошенка на стадіоні відбудуться, однак сенсу в них немає – це особливо нічого не змінить у ставленні виборців до кандидатів, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Порошенко, який завжди самостійно формував порядок денний, піддався на умови Зеленського. Сторони ніби дотримуються умов. Вибачення прийняті, медогляд проведений. Головне, щоб перешкодою для дебатів не стала політика Суспільного телеканалу", - каже політолог.

На його думку, дебати суттєво не вплинуть на електоральні настрої. За словами Андрія Вігірінського, сумнівно, що на стадіоні Порошенко зможе достукатися до тих, хто прагне побачити шоу.

"В Зеленського і Порошенка є ядерний електорат. І він статичним залишиться, незважаючи на дебати. Вміння чи невміння Зеленського дискутувати не вплине на точку зору того, хто йому і так імпонує. Так само і в Порошенка. Він вміє красиво говорити, але цим він не достукається до виборців Зеленського", - каже експерт.

Окрім того, він додав, що не визначальними дебати будуть для тих, хто в першому турі не голосував за Зеленського і Порошенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, комітет Державної думи Росії у справах СНД, євразійської інтеграції і зв’язків зі співвітчизниками рекомендує прийняти заяву про невизнання підсумків виборів президента України. Зазначається, що це рішення на раді Думи у РФ розглянуть сьогодні, 1 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?