Чинити опір не будуть: у Кабміні здивували заявою про ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

Чинити опір не будуть: у Кабміні здивували заявою про ОРДЛО

Чинити опір не будуть: у Кабміні здивували заявою про ОРДЛО
Джерело:  interfax.com.ua

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій вважають, що населення ОРДЛО прийме українську владу, якщо новий режим буде ліберальним, демократичним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами очільника відомства Олексія Резнікова, ніхто не буде опиратися режиму, який задовільнятиме потреби населення.

"Щойно там з'явиться нормальна українська влада, причому досить ліберальна і демократична, а головне — їм будуть надані нормальні стандарти життя, люди на зараз окупованих територіях з легкістю перейдуть в цей режим, вони навіть чинити опір не будуть. Адже коли Маслоу свого часу намалював свою піраміду потреб, він же мав рацію — базові потреби ніхто не відміняв. Тому — нагодований, обігрітий, заспокоєний, і вже легше прийняти все інше", - пояснив посадовець.

Він вважає, що жителям ОРДЛО необхідно продемонструвати "кращий сервіс, кращі умови, кращі пропозиції". Саме у цьому полягає реінтеграційне завдання Києва.

Міністр нагадав, що сучасний український уряд готовий боротися за "уми і серця" людей. Зокрема, це триватиме завдяки телебаченню та інтернету.

Окремі райони Донбасу перебувають під контролем російського агресора з весни 2014 року. Кількість жертв кривавого конфлікту сягнула, за оцінкою експертів ООН, 13 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков звернув увагу українців на те, що щоб реінтегрувати окуповані території України — конче важливо провести національний інклюзивний діалог. За словами українського політика, передусім слід досягти єдності та бажання кожного сприяти у поверненні Криму та частини територій Донбасу. Резніков зазначає, що успішна реінтеграція окупованих територій неможлива, якщо вся Україна не прийме цей процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?