Що потрібно для реінтеграції окупованих територій - у Зеленського нарешті відповіли
Категорія
Політика
Дата публікації

Що потрібно для реінтеграції окупованих територій - у Зеленського нарешті відповіли

Що потрібно для реінтеграції окупованих територій - у Зеленського нарешті відповіли
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков звернув увагу українців на те, що щоб реінтегрувати окуповані території України - конче важливо провести національний інклюзивний діалог. За словами українського політика, передусім слід досягти єдності та бажання кожного сприяти у поверненні Криму та частини територій Донбасу. Резніков зазначає, що успішна реінтеграція окупованих територій неможлива, якщо вся Україна не прийме цей процес. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Щодо Криму буде окрема платформа... Коли ми говоримо про головну ідеологію відомства, ми говоримо, що це в принципі Міністерство національної єдності. Оскільки для того, щоб провести реінтеграцію, потрібно провести діалог всіх, один з одним", – зазначив Резніков.

За словами політика, результати соціологічних опитувань свідчать про неготовність більшості населення на окупованих територіях повернутися до складу України. Також Резніков додав, що є також і неготовність до прийняття на решті територій України.

"Це завдання, яке ми повинні вирішити, зокрема, за допомогою спілкування, комунікації, діалогу", – заявив міністр.

Резніков звернув увагу на те, що 6 років Україна розвивалася, а окуповані території деградували під "опікою" Росії, про неї не можна забувати. Він наголосив, що до людей на окупованих територіях можна достукатися через сервіси, послуги та розуміння людей, які є заручниками окупаційних режимів під контролем РФ. Глава відомства зазначив, що люди на окупованих територіях часто бояться власної країни, свого реального уряду, влади, загалом українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олексій Резніков розповідає, що російська влада демонструє нахабну поведінку, яка викликає багато запитань у команди глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?