У Зеленського розказали про нахабну поведінку команди Путіна - шокуючі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського розказали про нахабну поведінку команди Путіна - шокуючі деталі

У Зеленського розказали про нахабну поведінку команди Путіна - шокуючі деталі
Джерело:  interfax.com.ua

Продовжують з'являтися нові подробиці переговорів офіційного Києва з командою очільника Кремля Володимира Путіна. Так, перший заступник голови делегації України в Тристоронньої контактній групі, віце-прем'єр Олексій Резніков розповідає, що російська влада демонструє нахабну поведінку, яка викликає багато запитань у команди глави держави Володимира Зеленського. Резніков звернув увагу на те, що представники окремих районів Донецької та Луганської областей не є суб'єктами переговорів, оскільки це підтверджує своїм ставленням до них Росія, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна"

"Я вам скажу, вони (ОРДЛО – ред.) настільки не суб'єктні, що навіть країна-агресор не визнає ніякої їхньої суб'єктності. Представники Російської Федерації навіть у Мінському процесі називають своїх "запрошених" за назвами двох міст: кажуть "Донецьк" і "Луганськ". Усе. Хоча в самому Мінському тексті написано "представники окремих районів Донецької та Луганської областей", - розповідає Резніков.

За його словами, в ході розмов з представниками Російської Федерації на переговорах у кулуарах неодноразово було чути від них вислів - "наші підопічні". Вони навіть не приховують цей факт. Український політик наголошує, що росіяни в ТКГ "ставляться до представників ОРДЛО як до своїх підопічних, причому зі зневагою: хто господар і начальник, а хто підлеглий – там очевидно".

Варто зазначити, що нещодавно Олексій Резніков заявив, що команда глави держави Володимира Зеленського зараз активно займається питанням Криму. Він також підкреслив, що мінський процес створювався як платформа для обговорення лише Донбасу. На його переконання, щоб працювати з Кримом, повинна бути зовсім інша платформа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що щоб позбутися санкцій Заходу  РФ за всяку ціну намагатиметься повернути Україні Донбас  — за умови, що Путіну дадуть зберегти обличчя і не зажадають сплатити його відновлення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?