Чісора передрік важку долю Усика у суперважкому боксі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чісора передрік важку долю Усика у суперважкому боксі

Чісора передрік важку долю Усика у суперважкому боксі
Джерело:  online.ua

Британський боксер Дерек Чісора вважає, його нещодавній опонент Олександр Усик не зможе довго витримати бої суперважкої ваги. Британець стверджує, що український боєць не володіє значними габаритами для цього дивізіону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю боксера IFL TV.

За його словами, український боєць не зможе розраховувати на тріумфи у цій категорії.

Перш за все Чісора згадав Ентоні Джошуа та Тайсона Ф'юрі, з якими Усик вкрай хоче зустрітися на рингу. Українці його нещодавній суперник дорікнув недостатніми габаритами у порівнянні з цими бійцями.

"Вони його з'їдять. Джошуа його з'їсть, Ф'юрі його з'їсть. У нього немає потужного удару. Він часто тікає. Зріст більшості сильних супертяжів досягає двох метрів. Як він до них дістанеться? Усик почав боксувати, він не створений для цього дивізіону. Саме тому у більшості представників крузервейту не виходить проявити себе в супертяжах. Йому буде важко", – наголосив Чісора.

Нагадаємо, Усик і Чісора боролися за право стати володарем статусу обов’язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі. Бій між Усиком і Чісорою повинен був відбутися ще в березні, але його переносили кілька разів. В результаті поєдинок відбувся і в ньому переміг Усик за рішенням суддів — 117:112, 115:113, 115:113.

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер-важковик Олександр Усик виступив із закликом до британського колеги Ентоні Джошуа щодо проведення дуелі за володіння поясом WBO. Він фактично кинув тому виклик після перемоги над Дереком Чісорою.

За словами українця, він отримав статус офіційного претендента на чемпіонський титул, тож уникнути бою з ним неможливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?