Є два варіанти: Усик поставив ультиматум чемпіону Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Є два варіанти: Усик поставив ультиматум чемпіону Джошуа

Є два варіанти: Усик поставив ультиматум чемпіону Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер-важковик Олександр Усик виступив із закликом до британського колеги Ентоні Джошуа щодо проведення дуелі за володіння поясом WBO. Він фактично кинув тому виклик після перемоги над Дереком Чісорою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports News.

За словами українця, він отримав статус офіційного претендента на чемпіонський титул, тож уникнути бою з ним неможливо.

"У Джошуа є два варіанти. Перший – він дає мені бій. Другий – він відмовляється від пояса і проводить поєдинок проти Ф'юрі. Або він б'ється зі мною, або залишає пояс вакантним. Я готовий. Я чекаю", - пояснив Усик.

Слід нагадати, раніше Джошуа відмовлявся проводити бій проти Усика. Вже 12 грудня він зустрінеться на ринзі з болгарським бійцем Кубратом Пулєвим, це бій-захист титулу WBA.

Водночас британець неодноразово висловлювався на користь матчу проти земляка Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, Олександр Усик нещодавно здолав у довгоочікуваному бою британця-важковика Дерека Чісору. Бійці витримали усі раунди, судді одноголосно передали перемогу українському спортсмену.

Бій був запланований на травень, однак його зірвала пандемія коронавірусу COVID-19 та введений жорсткий карантин. Тривалий час подія залишалася у нестабільному стані, аж поки менеджери не домовилися провести її у святковий вечір Гелловіну - 31 жовтня 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, у результаті поєдинок відбувся і в ньому переміг Усик за рішенням суддів — 117:112, 115:113, 115:113.

На початку бою з Усиком Чісора взяв ініціативу у свої руки, бо значно перевершував українця за габаритами. Але Усик впевнено відбив серії найпотужніших ударів суперника, і перехопив ініціативу, що дозволило йому довести бій до перемоги одноголосним рішенням суддів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?