Чісора раптово розхвалив Усика перед чемпіонським боєм
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чісора раптово розхвалив Усика перед чемпіонським боєм

Чісора раптово розхвалив Усика перед чемпіонським боєм
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик стане найкращим суперником у професійній кар'єрі британця Дерека Чісори. Таке зізнання озвучив іноземний боксер напередодні виходу на ринг. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

За словами Чісори, наразі він проводить останні тренування перед зіткненням з українським бійцем.

"Гадаю, що Усик – найкращий, номер один серед усіх боксерів з якими я боксував. Він активно рухається та добре підбирає удари. Я намагався знайти схожих на Олександра боксерів для спарингів, але це було вкрай складно", – звернув увагу британець.

Він пояснив, йому буде важко боротися проти швидкості українського опонента, до нього важко підійти впритул. Для цього боєць планує реалізувати спеціальний план, аби забезпечити собі перемогу.

Нагадаємо, боксери повинні були зустрітися на ринзі ще у травні, однак їхнім планам завадила пандемія коронавірусу COVID-19. Бій скасували, тривалий час він знаходився у невизначеному стані. Лише після багатьох тижнів обговорення промоутери дійшли згоди й організують двобій у святковий вечір суботи, 31 жовтня.

Слід зауважити, що підготовка до бою супроводжується регулярними жартівливими випадами поміж Усиком та Чісорою у соціальних мережах, однак їх характер серйозно відрізняється, наприклад, від токсичної напруженості між Василем Ломаченком і Теофімо Лопесом.

Учасники довгоочікуваного бою ставляться один до одного з повагою, жоден не намагається влаштувати треш-толк.

Як повідомляв ONLINE.UA, двобій між українським боксером Олександром Усиком і британцем Дереком Чісорою міг бути зірваним зовсім, а не відкладеним через коронавірус. Промоутер Едді Хірн розкрив залаштункові деталі організації бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?