Член команди Зеленського Татаров написав заяву про призупинення повноважень
Категорія
Політика
Дата публікації

Член команди Зеленського Татаров написав заяву про призупинення повноважень

Член команди Зеленського Татаров написав заяву про призупинення повноважень

Новий резонансний скандал, який спалахнув навколо команди українського лідера Володимира Зеленського, продовжує набирати обертів. Так, 21 грудня стало відомо, що заступник очільника Офісу президента Олег Татаров написав заяву про призупинення своїх службових обов'язків. Цю інформацію першим підтвердив радник Андрія Єрмака, Михайло Подоляк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"У зв'язку з істотним суспільним резонансом і для уникнення будь-яких маніпулятивних трактувань, заступник глави ОПУ Олег Татаров написав заяву на ім'я безпосереднього керівника про тимчасове призупинення виконання його службових обов'язків і передачу цих обов'язків іншу посадову особу", — розповів Михайло Подоляк.

Як стверджує радник Андрія Єрмака, таке рішення було ухвалене, щоб не допустити конфлікту інтересів і будь-якого тиску на правоохоронні органи. Політик звернув увагу на те, що озвучені публічно попередні звинувачення стосуються періоду роботи Татарова в приватному бізнесі задовго до призначення його на посаду в державній сфері. За словами представника Офісу президента, Олег Татаров буде захищатися як приватна особа.

Як уже згадувалося раніше, 18 грудня офіційно стало відомо, що в.о. очільника САП Максим Грищук підписав підозру заступнику керівника Офісу президента Олегу Татарову. Окрім того, представники НАБУ також отримали право на затримання політика, а також проведення обшуків в Офісі президента і за місцем проживання Татарова. Після публікації цієї новини Олег Татаров запевни українців, що готовий судитися і довести свою невинуватість у справі щодо його можливої причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

"У зв’язку з публікаціями в ЗМІ про наміри вручити мені підозру, ще раз заявляю свою публічну позицію. Ситник (керівник НАБУ — ред.) – це визнаний винним судом в корупції функціонер і державний злочинець, який зводить особисті рахунки. Я пройду цей шлях, доведу свою невинність і гідно відповім", — заявив Татаров.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський заявив про готовність піти на поступки Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?