Член команди Зеленського відреагував на підозру від НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Член команди Зеленського відреагував на підозру від НАБУ

Член команди Зеленського відреагував на підозру від НАБУ
Джерело:  online.ua

18 грудня українські медіа повідомили, що в.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру члену команди Володимира Зеленського та заступнику керівника Офісу президента Олегу Татарову. Окрім того, представники НАБУ також отримали право на затримання політика, а також проведення обшуків в Офісі президента і за місцем проживання Татарова. Після того, як цю інформацію поширили ЗМІ, Олег Татаров заявив, що готовий судитися і довести свою невинуватість у справі щодо його можливої причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася, передає ONLINE.UA.

"У зв'язку з публікаціями в ЗМІ про наміри вручити мені підозру, ще раз заявляю свою публічну позицію. Ситник (керівник НАБУ - ред.) – це визнаний винним судом в корупції функціонер і державний злочинець, який зводить особисті рахунки. Я пройду цей шлях, доведу свою невинність і гідно відповім", — відреагував на останні події Олег Татаров.

Після цього стало відомо, що представники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро прийшли в Офіс президента вручати підозру заступнику керівника ОП Олегу Татарову. Як стверджують ананімні джерела, правоохоронців впустили "в канцелярію" Офісу президента. Однак поки не відомо, чи вдалося їм вручити підозру Татарову. Обшуків у політика поки не проводили.

Як уже згадувалося раніше, 1 грудня стало відомо, що команда НАБУ розслідує справу стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Справа стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася. НАБУ, серед іншого, веде прослуховування заступника голови ОП. Напередодні сам Татаров почав стверджувати, що директор НАБУ Артем Ситник "не має морального права очолювати антикорупційне відомство держави й має піти".

14 грудня Печерський суд ухвалив передати справу, в якій фігурує заступник голови Офісу президента Олег Татаров з Національного антикорупційного бюро до Державного бюро розслідувань. У НАБУ на це відповіли, що такі рішення суперечать закону.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Віталій Шабунін пояснив, чиї інтереси захищає Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?