Членство України в НАТО: Столтенберг нагадав Києву головну умову
Категорія
Політика
Дата публікації

Членство України в НАТО: Столтенберг нагадав Києву головну умову

Членство України в НАТО: Столтенберг нагадав Києву головну умову
Джерело:  online.ua

Важливу роль у зближенні України і НАТО зіграють реформи, яких гостро потребують самі українці. Про це заявив генсек НАТО Йенс Столтенберг в ході виступу в Лондоні, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Говорячи про Україну, Столтенберг закликав всі країни-члени НАТО надати Київу якомога більше допомоги. Він підкреслив, що Альянс підтримує рух України до подальшої європейської інтеграції, в тому числі до членства в ЄС.

"Ми вважаємо, що потрібно зосередитися в першу чергу на реформах, на модернізації країни", - нагадав Столтенберг Україні головну умову членства в НАТО.

Генсек НАТО також підкреслив, що Альянс посилює підтримку України і співпрацю в умовах продовження дестабілізації ситуації на сході країни і в Криму. Він додав, що за кілька тижнів Північноатлантична рада прибуде в Україну з візитом, "щоб висловити свою потужну політичну підтримку".

"А ми як члени Альянсу підсилюємо практичну підтримку України. Тому що ця підтримка допомагає не тільки Україні, але і в цілому підтримує той порядок, який заснований на правилах. Що дуже важливо для всіх нас", - підкреслив генсек НАТО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на ПА НАТО розглянули важливу доповідь по Україні, в якій йшлося про посилення допомоги Києву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?