Чого чекати від РФ 24 лютого, Герасимов головного мозку та навіщо єноту російський паспорт — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Чого чекати від РФ 24 лютого, Герасимов головного мозку та навіщо єноту російський паспорт — відео

Чого чекати від РФ 24 лютого, Герасимов головного мозку та навіщо єноту російський паспорт — відео
Джерело:  online.ua

Окупанти видали російський паспорт єноту, якого викрали з Херсона, Герасимова поставили керувати окупаційними військами в Україні замість Суровікіна, РФ планує підняти призовний вік з 27 до 30 років, а Генштаб розповів про плани РФ активізувати бойові дії у Запорізькій області — читайте та дивіться найважливіші новини від команди online.ua.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Росіяни видали паспорт викраденому з Херсона єноту

Вкраденого з Херсона єнота окупанти зарахували "курсантом спеціалізованого факультету інформаційної безпеки Мелітопольського державного університету".

Зазначається, що призначена окупантами декан факультету Юлія Іонова підписала єноту заліковку. Як стверджується, тварину "зарахували на повне забезпечення" в університет.

Окрім цього, пропагандисти видали  українському єноту російський паспорт.

Чому Герасимова призначили командувати окупаційними військами в Україні — відповідь ISW

Призначення Валерія Герасимова на посаду командувача об’єднаного угруповання військ РФ в Україні свідчить про плани російського диктатора Володимира Путіна відновити наступальні операції у 2023 році. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Аналітики зазначають, що призначення Герасимова, ймовірно, має дві цілі: перша - це спроба покращити керування російським військом для вирішальних бойових дій у 2023 році.

Друга причина - політична, а саме посилення Міноборони РФ на тлі зростаючих викликів з боку військових блогерів та силовиків, найбільше представлених власником ПВК Вагнера Євгеном Пригожиним.

У Росії планують підняти призовний вік

Влада РФ планує підняти призовний вік до 30 років. За словами глави комітету Державної думи РФ з оборони Андрея Картаполова, російська влада ухвалила рішення щодо підвищення призовного віку.

Відтепер верхню планку віку призову на строкову службу в армію планують підняти на 3 роки, тобто з 27 до 30. А нижня планка залишиться такою ж, як і раніше – 18 років.

Російський чиновник запевнив, що цей процес відбуватиметься поетапно, але почнуть уже за кілька місяців. У такий спосіб влада РФ буде переходити на нову систему, щоб у кожній новій призовній кампанії збільшувати вік призовників.

РФ планує захопити Запорізьку область після окупації Донбасу — Генштаб

Генштаб інформує, що найближчим часом РФ може спробувати окупувати всю Донецьку область, а потім намагатиметься розпочати наступ на території Запорізької області.

Зокрема, за словами Секретаря РНБО Олексія Данілова, у Кремлі вже «готуються до певних подій», аби відзвітувати про хоча б якісь успіхи за рік війни.

Два-три місяці для нас будуть складними та вирішальними. Мається на увазі, що Росія має йти вже у ва-банк. Вона теж без кінця не може тягнути війну, там непроста ситуація і накопичуються проблеми в Росії.

Чого нам чекати до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого 2023 року ми вже запитали у радника Міноборони Сергія Кузана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?