Чого насправді дуже боїться Путін - неочікуване зізнання Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Чого насправді дуже боїться Путін - неочікуване зізнання Кремля

Чого насправді дуже боїться Путін - неочікуване зізнання Кремля
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна продовжує уперто запевняти міжнародну спільноту, що в Білорусі є багато людей, які підтримують чинного президента Олександра Лукашенка. Що важливо розуміти, його не визнають легітимним чимало країн. Однак офіційна Москва переконує світ, що навіть масові протести не є свідченням того, що абсолютно всі білоруси виступають проти Лукашенка. Також незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков неочікувано для всіх публічно зізнався, що насправді боїться сам Володимир Путін. За його словами, президент РФ нажаханий тим, що в Росії, під час виборів у 2024 році, може повторитися "білоруський сценарій". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Що стосується білоруських подій, завжди після виборів є незадоволені, завжди та у всіх країнах. Питання тільки в тому, чи ці незадоволені перебувають в більшості, чи в меншості. І тут, коли ми говоримо про білоруських події, ми, звичайно, не маємо право забувати про величезну кількість білорусів, які щиро підтримують свого президента", – заявив Дмитро Пєсков.

За словами речника Кремля, в Білорусі дуже багато громадян підтримують Лукашенка. Він вкотре звернув увагу на те, що "навіть масова акція протесту не свідчить, що абсолютно всі білоруси виступають проти президента". Також офіційна Москва у своєму стилі переконує, що із ситуацією повинні розбиратися самі білоруси. На переконання команди Путіна, жодна країна не має права влізати у їх справи – "ані ми, ані інші країни Європу чи світу".

Водночас Пєсков та інші люди Путіна плекають надію, що Росію омине "білоруський сценарій" на виборах 2024 року.

"Політичне життя у нас розвивається за своїм російським сценарієм, і будемо сподіватися, що так і буде", - підкреслив речник Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко нарешті прокоментував гучний скандал, який пов’язаний з Україною та РФ та розповів про те, як безсоромно обдурив команду Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?