Чоловік Скарлетт Йоганссон підтвердив чутки про вагітність зірки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чоловік Скарлетт Йоганссон підтвердив чутки про вагітність зірки

Чоловік Скарлетт Йоганссон підтвердив чутки про вагітність зірки
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка данського походження, зірка “Месників” і "Чорної вдови" Скарлетт Йоганссон чекає другу дитину. Спочатку про це стало відомо завдяки повідомленням інсайдера, але тепер чутки про особливий стан дружини підтвердив і чоловік Скарлетт, стендап-комік Колін Жост.

Джерело: Page Six.

39-річний актор розповів про вагітність коханої під час одного зі своїх недавніх шоу. Він заявив, що йому не терпиться стати батьком. Слова Коліна можна було б сприйняти як жарт, однак частиною програми виступу вони не були.

“У нас буде дитина, це чудово”, – поділився радісною новиною майбутній татусь під час виступу в Коннектикуті.

Вагітність Скарлетт Йоганссон

36-річна акторка довго приховувала свою вагітність від громадськості. Зірка зовсім не ходить на світські заходи та не ділиться з фанатами новими фото.

Про те, що зірка Голівуду чекає дитину, знали тільки найближчі люди. Фанати зауважують, що акторка не була присутня навіть на заходах з нагоди прем'єри фільму "Чорна вдова", в якому Йоганссон зіграла головну роль та виступила додатковим продюсером. Вона спілкувалася за допомогою відеозв'язку, однак сиділа перед камерою так, що її живота не було видно.

Про вагітність знаменитості публіка на початку липня дізналася від інсайдера, він повідомив, що Йоганссон скоро має народжувати.

"Скарлетт вже скоро має народити. І я знаю, що вони з Коліном дуже раді цьому", – розповіло джерело.

Тепер вже офіційно відомо, що акторка справді скоро народить малюка.

Зазначимо, що Скарлет та Колін одружилися восени 2020 року. До цього пара зустрічалася 3 роки. Раніше Йоганссон вже була одружена, а для коміка шлюб з акторкою став першим.

Першим чоловіком Йоганссон був французький журналіст Ромен Доріак. В них є спільна дитина, 6-річна донька Роуз.

Читайте також:

  • Скарлетт Йоганссон позивається до Disney через "Чорну вдову".

  • Чорна вдова: чому експерти критикують новий фільм зі Скарлетт Йоганссон.

  • "Неймовірний красень": Скарлетт Йоханссон виходить заміж - опубліковано фото нареченого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?