Скарлетт Йоганссон позивається до Disney через "Чорну вдову"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скарлетт Йоганссон позивається до Disney через "Чорну вдову"

Скарлетт Йоганссон позивається до Disney через "Чорну вдову"
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду Скарлетт Йоганссон позивається до компанії Disney. Виконавиця головної ролі у фільмі "Чорна вдова" не задоволена тим, що блокбастер вийшов в кінотеатрах і на стрімінговій платформі Disney+ одночасно.

Джерело: "24 канал"

Скарлетт Йоганссон подала до суду на Disney

За словами американських журналістів, зі скаргою до Вищого суду Лос-Анджелеса представники Йоганссон звернулися 29 липня.

На переконання акторки, це не тільки порушує контракт, за яким вона працювала із Disney, а також негативно вплинуло на касові збори, в результаті й на її гонорар.

"Як відомо пані Йоганссон, Disney, Marvel та всім іншим у Голлівуді, "театральний прокат" – це прокат, що призначений виключно для кінотеатрів. Disney добре усвідомлювали цю обіцянку, але, з усім тим, наказали Marvel порушити її та замість цього випустити стрічку на сервісі Disney+ того ж дня, що й у кінотеатрах", – сказано у позовній заяві.

Варто звернути увагу на те, що протягом першого вікенду в американському прокаті картина змогла зібрати 117 мільйонів доларів, а от протягом другого – лише 26 мільйонів. Що важливо розуміти, це вважають найсильнішим спадом за другий вікенд за всю історію кіновсесвіту Marvel.

Як компанія Disney відреагувала на позов Скарлет Йоганссон

Керівництво корпорації стверджує, що не порушувало умов контракту з голлівудською акторкою. За їхніми словами, ця скарга немає абсолютно ніяких підстав.

"Особливо нас засмучує те, що в цьому позові відверто ігноруються жахливі тривалі наслідки пандемії Covid-19, які відчуває весь світ. Disney йшла на зустріч всім умовам свого контракту з Йоганссон, і більше того, завдяки релізу "Чорної вдови" в преміум-доступі на Disney+ вона може отримати значно більшу компенсацію понад 20-ти мільйонів доларів, які вона вже отримала", – заяявили в Disney.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?