Зірка "Бріджертонів" Реге-Жан Пейдж може стати новим Джеймсом Бондом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Бріджертонів" Реге-Жан Пейдж може стати новим Джеймсом Бондом

Зірка "Бріджертонів" Реге-Жан Пейдж може стати новим Джеймсом Бондом
Джерело:  online.ua

В мережі почали ширитися чутки, що наступний Джеймс Бонд може бути темношкірим – наразі відомо, що букмекери вже почали приймати ставки на те, хто займе почесне місце голлівудського актора Деніела Крейга. Як відомо, останній після фільму "Не час помирати" більше не планує повертатися до ролі легендарного агента 007.

Джерело: Daily Express

Реге-Жан Пейдж може стати новим Джеймсом Бондом

Що цікаво, раніше одним з фаворитів був Том Гарді, однак тепер у нього з'явився серйозний конкурент Реге-Жан Пейдж.

Чутки про це почали з'являтися після того, як стало відомо, що у стрічці "Не час помирати" номер 007 у розвідувальному бюро MI6 займе темношкіра акторка Лаша Лінч - зірка фільму "Капітан Марвел".

"Джеймс Бонд у виконанні Деніела Крейга нікуди не дінеться. Однак за сюжетом персонаж втомився від свого напруженого життя і відправився відпочивати на Ямайку. Саме тому його позивний "агент 007" передадуть іншому оперативнику у виконанні Лаша. Нагадаємо, в український прокат "Не час помирати" виходить 30 вересня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

Не можна також не звернути увагу на те, що права на франшизу про агента МІ-6 належать студії MGM. 2 місяці тому Amazon офіційно заявила, що купує її за 8,45 мільярдів доларів. Цілком можливо, що фінальне рішення, хто стане наступним Бондом, буде ухвалене лише після завершення купівлі.
Що цікаво, тиждень тому видання Daily Express провело опитування, яке підтвердило, що наразі головним претендентом на роль для заміни героя Бонда є 31-річний Реге-Жан Пейдж. Насамперед актор відомий за роллю герцога Гастінгса у серіалі Netflix "Бріджертони".

"Цей проєкт зробив з Пейджа справжню зірку. До виходу шоу у актора було трохи більше 30 000 підписників в Instagram, а тепер їх нараховується вже 5,6 мільйона. Зірка "Бріджертонів" народився у Лондоні, а виріс в Африці. Його батько – англіканський священик, мати – медсестра з зімбабвійського племені шона. До його 14 років родина в основному жила в Зімбабве", - пише видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?