Зірка "Чудо-жінка" Галь Гадот стала мамою втретє і показала дитину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Чудо-жінка" Галь Гадот стала мамою втретє і показала дитину

Зірка "Чудо-жінка" Галь Гадот стала мамою втретє і показала дитину
Джерело:  online.ua

Голлівудська красуня Галь Гадот стала мамою втретє. 36-річна ізраїльська актриса народила доньку і вже показала її фото.

Джерело: Instagram Галь Гадот

На першому фото новонародженої доньки Галь Гадот показала всю свою сім'ю, яка світиться від щастя. На знімку чоловік актриси, бізнесмен Ярон Версан, і старші дочки - 9-річна Альма і 4-річна Майя. Сама актриса на знімку без макіяжу та зачіски. Вона не посоромилася показати, як виглядає після пологів.

"Моя чудова сім'я! Неможливо бути більш вдячною і щасливою (і втомленою). Ми такі щасливі вітати Даніеллу в нашій родині! Бажаю всім любові і здоров'я, - підписала перше фото з новонародженою дочкою Галь Гадот.

Багатомільйонна армія фанатів Галь Гадот в захваті від її новин. Передплатники масово бажають актрисі і її сім'ї благополуччя та щастя, а її донечці здоров'я. Також зірку "Чудо-жінка" вже привітали її колеги - актриси Пріянка Чопра, Кейт Хадсон, Жизель Бюндхен та інші.

Вагітність Галь Гадот

Народження третьої дитини у Галь Гадот не стало сюрпризом для її шанувальників, які ще кілька місяців тому "розсекретили" її вагітність. Хоча ще в березні актриса з чоловіком відвідувала церемонії вручення премії "Золотий глобус" і тоді ніхто навіть не помітив її кругленький живіт.

Вже в квітні героїня таких популярних фільмів, таких як "Форсаж" і "Бетмен проти Супермена", особисто розповіла, що стане мамою втретє. Вона стала публікувати в соцмережах "вагітні" фото і навіть зізналася, що ії третьоюї дитиною знову буде дівчинка.

Як відомо, Галь Гадот живе в шлюбі з чоловіком вже 12 років - вони одружилися в 2008 році. У 2011 році на світ з'явилася їхня перша донька Альма, а в 2017 році народилася Майя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?