Бред Пітт сенсаційно виграв суд у Анджеліни Джолі щодо опіки над дітьми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бред Пітт сенсаційно виграв суд у Анджеліни Джолі щодо опіки над дітьми

Бред Пітт сенсаційно виграв суд у Анджеліни Джолі щодо опіки над дітьми
Джерело:  online.ua

Майже п'ятирічна судова тяжба між голлівудськими акторами Бредом Піттом і Анджеліною Джолі про опіку над дітьми завершилася. Бредді Пітт виграв суд і тепер має рівні права на дітей з колишньою дружиною.

Джерело: Page Six

Інсайдер зазначає, що 57-річний актор шалено радий рішенню суду, який дозволив йому проводити з дітьми якомога більше часу. Анджеліна Джолі категорично відмовляється "ділити" дітей з колишнім чоловіком і має намір знову оскаржити судове рішення. Зоряна мати намагається довести, що її колишньому чоловікові не можна довіряти дітей, оскільки він звинувачений в насильстві над іншими.

"Суддя Удеркірк відмовив пані Джолі в справедливому судовому розгляді, помилково виключивши її докази, що мають відношення до здоров'я, безпеки та добробуту її дітей", - прокоментував рішення суду на користь Пітта представник Джолі, яка як і раніше хоче залишатися головним опікуном.

Анджеліна, за даними інсайдера, збирається продовжувати юридичну боротьбу і заявила, що рішення суда швидше за все було попередніми, хоча судовий розгляд вже остаточно закрито.

Коротко про судовий процес Бреда Пітта і Анджеліни Джолі

  • Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом у вересні 2016 року - їх відносини тривали 12 років, з яких останні два роки актори були одружені.

  • У судовому позові вона наполягала на одноосібній опіці над їхніми дітьми. А їх у акторів шестеро - 19-річний Меддокс, 17-річний Пакс, 16-річна Захара, 14-річна Шайло і 12-річні Вів'єн і Нокс. Троє старших дітей - прийомні, троє молодших - біологічні.

  • Причиною розлучення Джолі і Пітт називають непримиренні розбіжності. Анджеліна звинувачувала Бреда в домашньому насиллі і зловживанні алкоголем.

  • Проти батька також виступили і діти зоряного подружжя, які заявили про готовність дати свідчення в суді.

  • Пітт спростовує звинувачення і стверджує, що він відданий батько, який ніколи жорстко не поводився з дітьми.

  • Судовий процес, в якому подружжя доводять свою "правду", обійшовся їм в мільйони доларів. Але Анджеліна Джолі не збирається здаватися, але офіційного підтвердження цьому поки немає і не виключено, що зоряна мати все ж таки погодиться дозволити Бреду спілкуватися з дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?