Анджеліна Джолі й Бред Пітт витрачають шалені суми на розлучення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі й Бред Пітт витрачають шалені суми на розлучення

Анджеліна Джолі й Бред Пітт витрачають шалені суми на розлучення
Джерело:  online.ua

Колишнє голлівудське подружжя Анджеліна Джолі та Бред Пітт витратили шалені суми грошей на адвокатів та інші послуги в процесі свого розлученні. Журналісти стверджують, що  актори виклали по мільйону доларів кожен.

Джерело: The Daily Mail

Скільки витрачають Пітт та Джоллі на процес розлучення

За словами адвокатки Келлі Рікерт, Бред та Анджеліна лише приватному судді платять 10 тисяч доларів за день роботи (що становить близько 278 тисяч гривень).

За останні роки актори витратили вже по мільйону кожен (близько 27 мільйонів гривень).

"Це голлівудське розлучення триває вже понад чотири роки. Воно одно із найдовших з усіх, що мені доводилося бачити. І просто нереально дороге. Анджеліна і Бред витратили вже по мільйону доларів кожен. Вони найняли дуже досвідчених і дорогих адвокатів. Вартість роботи їх помічників за годину може варіюватися від 1000 до 1500 доларів. А на приватного суддю Джолі й Пітт витратили півтора мільйона доларів спільного бюджету", – розповідає юристка.

Скільки буде тривати процес розлучення Джолі та Пітта

Адвокатка звертає увагу на те, що розраховувати на швидке завершення шлюборозривного процесу не доводиться. На її думку, розлучення зіркової пари, ймовірно, затягнеться ще на 6 років.

Келлі Рікерт переконана, що такий довгий процес може зініціювати саме Анджеліна Джолі, адже поки тривають судові процеси, спільні діти колишнього подружжя мешкають разом з акторкою.

"Анджеліна може витрачати мільйони доти, поки Бред буде продовжувати боротися з нею. Їхнім молодшим дітям по 12 років, так що вона може тягнути процес до їх повноліття. У мене вже були подібні випадки. Зазвичай люди просто вичерпують фінанси для подальшої боротьби. Але у знаменитостей непогані запаси", – йдеться в повідомленні видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?