Стало відомо, чи буде Warner Bros. знімати "Диво-жінку 3" з Галь Гадот
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, чи буде Warner Bros. знімати "Диво-жінку 3" з Галь Гадот

Стало відомо, чи буде Warner Bros. знімати "Диво-жінку 3" з Галь Гадот
Джерело:  online.ua

Керівництво компанії Warner Bros. потішило усіх кіноманів неймовірною новиною — воно офіційно заявило про те, що супергеройська стрічка "Диво-жінка" матиме продовження, оскільки представники концерну всерйоз налаштовані знімати 3 частину фільму. Окрім того, уже відоме ім'я акторки, яка зіграє головну роль у стрічці — на екрани знову повернеться голлівудська красуня Галь Гадот, акторською грою якої глядачі насолоджувалися у стрічках "Диво-жінка" та "Диво-жінка 1984". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання People.

Наразі відомо, що екранізує нову історію режисерка Петті Дженкінс. Представники компанії зізналися, що навіть не розглядали іншої акторки на роль Диво-жінки, саме тому глядачам варто очікувати на повернення Галь Гадот в обладунках Діани Принц.

"Поки прихильники по всьому світу продовжують переглядати історію про Діану Принц у фільмі "Диво-жінка 1984", ми раді оголосити, що можемо продовжити стрічку з нашими реальними Диво-жінками – Галь і Петті. Вони повернуться, щоб завершити давно заплановану кінотрилогію", – заявило керівництво Warner Bros.

Поки сюжет "Диво-жінки 3" не розголошують, тому можна тільки здогадуватись, з якими перипетіями доведеться зіткнутись Діані Принц. Новою стрічкою можна буде насолодитися уже в 2022 році.

Варто також нагадати, що поки у всіх кінотеатрах України та світу транслюють стрічку "Диво-жінка 1984". Красуня Діана влаштовується на роботу експерткою стародавніх артефактів та знаомиться із вченою Барбарою Енн Міневрою. Коли ж до рук жінок потрапить камінь бажань, вони мимоволі ним скористаються. Діана оживить свого коханого Стіва Тревора, а от Барбара отримає суперсили та зможе перевтілюватись у Гепарду. Диво-жінка змушена буде долати не тільки суперників, але й власні спокуси та бажання. Чи вдасться Діані відмовитися від свого коханого заради порятунку планети  — ось головна інтрига фільму, який обожнюють кіномани з різних куточків планети.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що письменник Джордж Мартін назвав сцену, яка його найбільше роздратувала у "Грі престолів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?