Джордж Мартін зізнався, яку сцену у "Грі престолів" найбільше ненавидить
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джордж Мартін зізнався, яку сцену у "Грі престолів" найбільше ненавидить

Джордж Мартін зізнався, яку сцену у "Грі престолів" найбільше ненавидить
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий письменник Джордж Мартін нещодавно розповів журналістам, що переглянув усі сезони "Гри престолів". Однак, за словами автора, не всі події серіалу були такими, як він описував у своїх книгах. Окрім того, Мартін навіть назвав сценау, яка його найбільше роздратувала. Талановитий письменник наголошує, що йдеться про фрагмент, коли король Баратеон іде на полювання з трьома напарниками. Цей епізод можна побачити у 6 серії 1 сезону. Джордж Мартін звертає увагу на те, що це найбільш неправдоподібна сцена, адже король ніколи не ходив на полювання у супроводі кількох людей. Тому тут режисери "Гри престолів" допустили історичний кіноляп, а сама серія стала однією з найгірших для письменника. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Entertainment Weekly.

"Там, де ми дійсно "просіли" з погляду бюджету, була моя найменш улюблена сцена в усьому серіалі. Четверо хлопців ідуть пішки лісом зі списами. У книгах Роберт іде на полювання, ми чуємо, що на нього напав кабан, і він вмирає. Я ніколи не знімав сцени полювання. Але я знав, що таке королівське полювання. Там була би сотня хлопців, павільйони, були б інші мисливці, собаки, звучав би ріг: ось як король іде на полювання!", - розповів талановитий письменник.

Окрім того, Джордж Мартін наголосив, що 9 років тому, коли компанія HBO представила перші епізоди "Гри престолів", ніхто не міг прогнозувати шалений успіх проєкту. На його думку, саме тому й бюджет на кожну серію був насправді мізерним. Письменник розповідає, що режисери стрічки давали по 6 мільйонів доларів на кожен епізод, відтак додаткові витрати на коней, собак для полювання чи альтанок не вписувались у ці рамки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомі акторка Роуз Леслі і актор Кіт Герінґтон, відомі за ролями Джона Сноу та Ігрітт в культовому серіалі "Гра Престолів", стануть батьками в перший раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?