Чому Кабмін відправили у відставку - у Зеленського нарешті зізналися
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому Кабмін відправили у відставку - у Зеленського нарешті зізналися

Чому Кабмін відправили у відставку - у Зеленського нарешті зізналися
Джерело:  24 канал

Українці та міжнародна спільнота досі активно обговорюють гучну відставку уряду Олексія Гончарука та намагаються зрозуміти, що насправді стало причиною перезавантаження Кабміну. Не меншу цікавість викликає резонансне звільнення генерального прокурора Руслана Рябошапки. У партії українського лідера вирішили відверто розказати про причини неочікуваних кадрових змін. Так, заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що можна було давати їм ще якийсь час, але для тих, хто знає зсередини ситуацію, це б уже кардинально нічого не змінило. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За її словами, пів року – достатній термін і для уряду, і для генерального прокурора, щоб показати якісь результати. Окрім того, Кравчук поскаржилася, що їй було соромно, коли Рябошапка не залишився відповідати на запитання нардепів.

"Насправді в нас не було жодної команди, що "всі голосуйте". Було вільне голосування у фракції. Це підтверджують результати, що фракція дала 179 з майже 250 голосів". Особисто голосувала "за". Можу цілком спокійно і аргументовано це пояснити. Загалом хотіла відреагувати на те, що відбулося цього тижня. Це не розворот. Є таке поняття, як перегрупування під час бою. От у нас зараз відбулося перегрупування", - відверто зізналася Євгенія Кравчук.

Окрім того, вона наголосила, що реформа прокуратури не може бути зупинена, і реформа прокуратури – це не прізвища.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський дав нову обіцянку народу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?