Чому насправді Путін скасовує паради до 9 травня — дані розвідки Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому насправді Путін скасовує паради до 9 травня — дані розвідки Британії

Чому насправді Путін скасовує паради до 9 травня — дані розвідки Британії
Джерело:  online.ua

На переконання британських розвідників, скасування парадів 9 травня в окремих регіонах Росії підтверджує той факт, що у команді російського диктатора Володимира Путіна стрімко зростає відчуття страху на тлі нещодавніх атак дронів.

Джерело: Міністерство оборони Великої Британії

Розвідники назвали причину скасування Росією парадів до 9 травня

Британські розвідники звертають увагу на те, що вже шість областей і 21 місто Росії, а також окупаційна влада тимчасово окупованого Криму скасували "паради" 9 травня.

Ба більше, що важливо розуміти, Кремль цього дня не проведе урочисте прийняття, а в Москві святкування, цілком можливо, буде проходити не в таких великих масштабах.

Час удару безпілотників по Кремлю за кілька днів до "Дня перемоги" свідчить про все більшу вразливість Росії до таких атак і майже напевно підвищив відчуття загрози з боку російського керівництва у зв'язку із заходами, присвяченими "Дню перемоги".

 Окрім того, наголошується, що на скасування заходів до 9 травня також міг вплинути страх Кремля перед невдоволенням росіянами результатами "СВО".

На можна також не згадати про те, що у РФ вирішили скасувати ходу "Безсмертного полку", під час якої члени родин несуть фотографії померлих ветеранів Другої світової війни, приурочену до 9 травня, а також так звані Армійські міжнародні ігри, відомі "танковим біатлоном".

Британські розвідники заявили про зміну тактики РФ щодо ракетних ударів

За словами представників Міноборони Британії, типи об’єктів, які протягом останніх тижнів уразили російські ракети, вказують на зміщення країни-агресорки з атак на енергетичну інфраструктуру України на удари по військових, промислових і логістичних об’єктах.

Обидва останні удари були, ймовірно, зосереджені на українській військовій, промисловій та логістичній інфраструктурі, – йдеться в звіті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?