Чому насправді Путін заговорив про розпад Росії — пояснення експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому насправді Путін заговорив про розпад Росії — пояснення експерта

Чому насправді Путін заговорив про розпад Росії — пояснення експерта
Джерело:  online.ua

26 лютого російський диктатор Володимир Путін вперше неочікувано для всіх заговорив про потенційний розпад РФ та знищення російського народу. Як відомо, раніше очільник Кремля також вирішив вийти із договору зі США про стратегічні наступальні озброєння, а також почав вимагати інспекції ядерних арсеналів Франції та Британії. На переконання експертів та міжнародних лідерів, у такий спосіб президент РФ готує росіян до нової хвилі мобілізації та ескалації конфлікту.

Джерело: "24 Канал"

Путін намагається перетворити Захід на головного ворога росіян

Журналіст Олексій Печій вирішив проаналізувати, для чого насправді Володимир Путін лякає свій народ розпадок країни.

Він звертає увагу на заяву глави Міноборони Іспанії Маргарити Роблес. Міністерка нещодавно пояснювала, що слова президента РФ вказують на те, що він буде продовжувати війну проти України.

Його останні висловлювання свідчать про небезпеку для людства. Адже Путін намагається переконати всіх навколо, що війна не закінчиться поразкою Росії, отже Кремль готовий на будь-які жертви, аби лише зберегти владу диктатора. Путін 26 лютого вже відверто пояснював росіянам, чому ті не мають зі страхом дивитися в очі смерті, а навпаки йти залюбки вмирати. Бо за логікою Путіна – це нібито не загарбницька війна, яку він може припинити будь-якої миті, а війна за виживання самої Росії, - йдеться в повідомленні.

Путін лякає свій народ знищенням усього російського етносу

Що важливо розуміти, в етері одного із пропагандистських шоу диктатор також почав брехати, що Захід, мовляв, мріє розірвати Росію на частини, і якщо це станеться, то США та союзники точно встановлять контроль над частинами розбитої недоімперії і от тоді, російський народ просто зникне.

Зі схожою заявою нещодавно також виступав колишній президент РФ Дмитро Медведєв.

Мєдвєдєв, як і Путін, запевняє, що насправді це війна не Росії проти України, а за виживання самої Росії. І навіть слова Байдена про те, що Росія просто може припинити цю війну, Мєдвєдєв перекручує для росіян зовсім інакше – нібито це заклик до розвалу РФ, - пояснює журналіст.

Таким чином Путін та його команда морально готують росіян до тривалої війни та нової хвилі мобілізації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?