Чому насправді зник Кім Чен Ин - розвідка розкрила всі карти
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому насправді зник Кім Чен Ин - розвідка розкрила всі карти

Чому насправді зник Кім Чен Ин - розвідка розкрила всі карти
Джерело:  online.ua

Чутки про раптову смерть лідера КНДР Кім Чен Ина, на тлі його несподіваного зникнення, поширили чимало світових медіа. Що насправді останнім часом відбувалося з главою Північної Кореї і досі таємниця. Південнокорейська розвідка однією із першим вирішила поділитися ексклюзивною інформацією, яку їй вдалося дізнатися. Там зазначають, що Кім Чен Ин доволі довго не з'являвся на публіці у зв'язку з необхідністю залагодити внутрішні справи, а також через ситуацію з коронавірусом. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Yonhap.

Згідно з останніми новинами розвідки, глава КНДР зосередився на внутрішніх кадрових ротаціях - він особисто проводив наради з партійно-державних питань і проблем зміцнення військової могутності. Варто зазначити, що це також співпало із загостренням ситуації з пандемією, тому публічна активність була також обмежена.

Заступник очільника парламентського комітету з розвідки Кім Бен Гі розповідає, що лідер КНДР з початку року з'являвся на публіці лише 17 разів, що є найменшим показником за всю історію його перебування при владі. Проте, це не означає, що у лідера КНДР обов'язково були серйозні проблеми зі здоров'ям.

"Розвідка вважає, що принаймні хірургічних процедур або операцій, пов'язаних з серцем, не було... На думку фахівців, якби йшлося про (проблеми з серцем - ред.), то якою б легкою не була процедура, контролювати стан здоров'я північнокорейського лідера повинні були б близько 4-5 тижнів... Навіть коли (Кім Чен Ин) не вів публічну активність, він займався державними справами в звичайному режимі", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно журналісти дізналися, що Кім Чен Ин під час подорожей на своєму бронепоїзді постійно влаштовував гулянки з незайманими красунями. Окрім того, наразі його "потяг задоволень" журналісти виявили біля курортного міста в КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?