Як насправді розважається Кім Чен Ин - журналісти розкрили усі карти
Категорія
Світ
Дата публікації

Як насправді розважається Кім Чен Ин - журналісти розкрили усі карти

Як насправді розважається Кім Чен Ин - журналісти розкрили усі карти
Джерело:  online.ua

Поки весь світ невпинно обговорює новину про неочікуване зникнення лідера КНДР Кім Чен Ина, він продовжує у своєму стилі насолоджуватися життям. Виданню The Sun вдалося дізнатися, що глава Північної Кореї під час подорожей на своєму бронепоїзді постійно влаштовував гулянки з незайманими красунями. Окрім того, наразі його "потяг задоволень" журналісти виявили біля курортного міста в КНДР. Зазначається, що склад з 21 квітня перебуває біля залізничної станції поруч з північнокорейським пляжним курортом Вонсан, де розташовується пляжна вілла північнокорейського лідера з приватним медзакладом. Цілком можливо, що саме там зараз безтурботно відпочиває Кім Чен Ин, поки світові медіа обговорюють погіршення стану його здоров'я та навіть зміну влади в КНДР, передає ONLINE.UA.

Журналістам вдалося дізнатися, що всередині бронепоїзду скандального політика розташовується лаунж-зона зі шкіряними диванами, сучасний конференц-зал, офіс із супутниковим телебаченням і ресторан, де подаються страви вишуканої кухні та напої - зокрема, швейцарський сир, коньяк Hennessy і шампанське Cristal.

"Крім того, в шляху лідера Північної Кореї супроводжує так звана "команда задоволень" - провідниці, яких відбирають спеціально для цієї роботи. Сформувати таку бригаду Кім Чен Ин вирішив в 2015 році. Потрапити в неї можуть тільки високі і красиві кореянки, які обов'язково повинні бути цнотливими. Бронепоїзд північнокорейського лідера складається з 20 вагонів і може розвивати швидкість до 60 кілометрів на годину", - сказано в повідомленні видання.

Окрім того, зазначається, що зазвичай перед ним пускають склад з охоронцями політика, які перевіряють безпеку залізничних колій і станцій, а за ним прямує поїзд з охоронцями Кім Чен Ина і припасами. Також відомо, що на бронепоїзді перевозять особистий броньований Mercedes політика і мобільний туалет.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд  Трамп відреагував на чутки про смерть Кім Чен Ина. Він запевнив, що повідомлення про поганий стан глави КНДР — недостовірні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?