Чому хочуть обнулити президентські терміни Путіна - абсурдне пояснення Терешкової
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому хочуть обнулити президентські терміни Путіна - абсурдне пояснення Терешкової

Чому хочуть обнулити президентські терміни Путіна - абсурдне пояснення Терешкової
Джерело:  online.ua

10 березня сталося те, чого боявся, здається увесь світ - Державна Дума РФ несподівано підтримала поправку до Конституції Росії про обнулення президентських термінів — це означає, що чинний російський глава Володимир Путін знову зможе стати президентом країни в 2024 році. В Україні мало хто знає, що дану поправку запропонувала перша в світі жінка-космонавт і депутатка Держдуми РФ Валентина Терешкова. Журналісти попросили її відповісти, коли в неї виникла подібна ідея і чи це взагалі її ініціатива, або ж, можливо, прохання Кремля. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на KP.RU.

Відома політикиня неочікувано для всіх почала стверджувати, що її про це просили не представники якихось політичних кіл, а прості люди.

"Люди, люди! Прості люди про це просили просто. Просили!" - емоційно відповіла Валентина Терешкова.

Вона також додала, що абсолютно переконана - Конституційний суд схвалить цю поправку. Нагадаємо, що після третього читання поправку обговорять в Раді Федерації, і мало сумнівів в тому, що і там її підтримають.

Валентина Терешкова

Варто звернути увагу на те, що сам глава Кремля раніше запевняв, що він не проти внесення даної поправки до Конституції, але тільки в тому випадку, якщо її схвалить Конституційний суд. Сама ж Терешкова виправдовується, що вважає дану поправку "стабілізуючим фактором" для країни.

"Я не пам'ятаю, щоб когось про це просив...; що за абсурд?! знайшли винних?! простих людей; Путіну прийшла допомога з космосу; когось це дивує? ну, ви й смішні; коли він дасть нам спокій; і сміх, і гріх; все правильно: люди Путіна, коли щось просять, - відмовитися неможливо", - коментують заяву Терешкової люди у соціальних мережах.

Варто зазначити, що російський інтернет доволі бурхливо відреагував на обнулення президентських термінів Путіна - не тільки жорсткими коментарями, а й мемами та креативними прогрозами щодо подальшого майбутнього РФ з "вічним" президентом на чолі. Цим і зайнялися автори сайту "Путін назавжди", на який звернув увагу користувач TJournal. Перший раз Путін згадується в 11 статті. Вона починається словами "Державну владу в Російській Федерації здійснює Володимир Володимирович Путін".

Всього на текст припадає 92 Володимира Володимировича Путіна - йому повністю присвячений увесь четвертий розділ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін шокував заявою про Другу світову війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?