Чому Путін відволікатиме росіян: ветеран АТО зробив тривожний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому Путін відволікатиме росіян: ветеран АТО зробив тривожний прогноз

Чому Путін відволікатиме росіян: ветеран АТО зробив тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

Ветеран АТО Дмитро Різниченко, який нещодавно відзначився у скандальній бійці в будівлі Будинку офіцерів у Києві, зробив тривожне передбачення, що найближчим часом президент РФ Володимир Путін може почати активні бойові дії на території України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook бійця АТО.

Читайте також: Розмова буде серйозною: соратник Яроша розповів, як вчинити з жителями Донецька
"Московію регулярно трясло до війни з Україною. Після того, тобто всі три роки Майдану - тиша. Бо ніщо так не зміцнює Імперію, як зовнішній ворог і війна. Тепер, коли війна в Україні майже вщухла, коли війна в Сирії злита, Московію починає трясти по новому колу. Вгадайте, українці, що знову зроблять керівники Москви, щоб заспокоїти і відволікти росіян від внутрішніх проблем?.. Вгадали?.. Чекайте сюрпризів", - написав він.


Користувачі активно прокоментували публікацію Різниченко.
Віктор Семенюк: Не вірю ні в яку революцію в Росії. Тільки палацовий переворот, який організовують ті, кому прищемили хвіст



Як повідомляв ONLINE.UA, військовий експерт Валентин Бадрак припустив, що Володимир Путін може спробувати використати проти України країни Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ), щоб, зокрема, приховати військові злочини РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?