У мережі спливли гучні подробиці про учасника бійки через "колорадські стрічки": з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі спливли гучні подробиці про учасника бійки через "колорадські стрічки": з'явилися фото

У мережі спливли гучні подробиці про учасника бійки через "колорадські стрічки": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися скандальні подробиці з життя Анатолія Кремнєва - учасника бійки в Будинку офіцерів, під час якої ветеран АТО Дмитро Різниченко вдарив відставного генерала-полковника Віктора Палія.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Романа Синіцина.
Так, Синіцин повідомив, що член громадської ради при Міністерстві оборони України Кремньов, вдарила Різниченко під час бійки, до імовірно 2-014-15 року був громадянином РФ.
"Толік член громадської ради при МО. Крім того я знайшов його ще мінімум в одній Громраді - при Мінсоцполітики.
Український паспорт Толік отримав наприкінці 14 чи на початку 15 року. До цього був громадянином Росії.
Отак і живемо.", - написав Синіцин.
Синіцин перерахував посади, які займає Кремнєв, підкресливши його членство в різних "козацтва", зв'язки з людьми побіжного екс-президента України Віктора Януковича, а також факт, що він відвідував збори скандальної організації Сандея Аделаджі.




Користувачі прокоментували публікацію Синіцина.
Igor e-mail: nesterenko: Те, що він, як і так звані козаки - ряджені, сумніву немає. Явно агент фсб чи гру. Службі брелків варто було б звернути на нього пильну увагу. На зв'язки, контакти, дії. І особливо на оточення. Того ж Палія і Ко. П'ята колона в дії.


Нагадаємо, бійка сталася час громадського звіту Держслужби у справах ветеранів з приводу акції "Безсмертний полк", яка пройшла в Києві 9 травня 2016 року під червоними прапорами та з "георгіївськими стрічками" на деяких учасниках.
У своєму виступі активіст і ветеран АТО Дмитро Різниченко звинуватив "Організацію ветеранів України" та її голову — екс-нардепа від Компартії України Петра Цибенка в організації "путінського флешмобу з колорадскими стрічками" на гроші українського бюджету.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися викриття генерал-полковника Віктора Палія у зв'язках з сепаратистськими рухами в Україні.




















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?