Бійка через "колорадські стрічки": спливли нові подробиці й відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка через "колорадські стрічки": спливли нові подробиці й відео

Бійка через "колорадські стрічки": спливли нові подробиці й відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися подробиці про людину, яка  вдарила активіста й ветерана АТО Дмитра Різніченко в київському Будинку офіцерів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Наш Харків.
Нагадаємо, у своєму виступі Різніченко звинуватив "Організацію ветеранів України" та її главу - екс-нардепа від Компартії України Петра Цибенка в організації "путінського флешмобу з колорадськими стрічками" на гроші українського бюджету. Після цього почалася бійка з відставним генерал-полковником Віктором Палієм, головою Громадської ради при Міноборони.
Читайте також: Мільйони гривень "ветеранам": скандал з бюджетними грошима отримав продовження
У мережі опублікували відео, на якому звернули увагу на чоловіка в смугастій сорочці, яка після бійки ветерана АТО з Палієм вдарив Різніченко. Ним виявився Анатолій Кремньов, директор видавництва книги «Козацьке Братство «Лицарі України», в якій йдеться про екс-президента Віктора Януковича і його соратників.


У мережі обговорюють нове відео.






Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі триває бурхливе обговорення сутички активіста і ветерана АТО Дмитра Різніченко та представників ветеранських організацій, яких він звинуватив у фінансуванні "путінських флешмобів" в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?